Tartalom betoltes

Magunkról

Az 1998-ban alakult JVH Bt. egy olyan több lábon álló rugalmas vállalkozás, ahol a munkatársak biztos alapokon nyugvó, több éves szakmai tapasztalata garancia a feladatok magas szintű és minőségi megoldására.

Az irodai, iskolai és munkahelyi bútorozás területén a berendezési, tanácsadói és szakértői tevékenységünkre a folyamatosan bővülő szakmai ismeretek és a márkafüggetlenség a jellemző. Nem bútort kívánunk értékesíteni, hanem az adott tevékenység optimális elvégzéséhez megtervezzük a legmegfelelőbb kialakítású munkahelyet.

Az általunk épített munkahelyek ésszerű szervezeti- és tértagolást, gyors adat- és információ cserét, valamint magas fokú gépesítést tesznek lehetővé a legkényesebb esztétikai igények kielégítése mellett.

Azt kérdezzük: „Mi a megoldandó feladat?”

Az előkészítési szakaszban – a helyiségek felmérése után – megismerkedünk a körülményekkel (kezelt és tárolt iratmennyiségek; kommunikációs szokások; „vendég forgalom”, stb.), felmérjük a meglévő infrastruktúrát, figyelembe vesszük a tervezett fejlesztéseket.

Ezek után elkészítjük a két-, illetve háromdimenziós elrendezési és látványterveket. Javaslataink kidolgozásánál figyelembe vesszük a nyugat-európai ergonómiai és iroda technológiai elvárásokat.

Többszöri egyeztetési lehetőség következik, ahol érvényre jutnak a Megrendelő igényei és kívánságai. E folyamat eredményeként alakul ki a végleges berendezési terv.

E terv alapján készítjük el az ajánlatunkat.

Azt keressük, hogy az általunk ajánlott bútor- és székgyártók (közel száz cég, pl.: ASSMANN, BECKER FARAM, FALCO, FAFÉM, DEBRECEN, GARZON, HAJDUTONETT, IPOLY, KID, K&S, Mascagni, PFALZMÖBEL, SVOBODA, TELMEX, UFFIX, stb.) több ezer elemet tartalmazó katalógusaiból, mely összeállítások teljesítik optimálisan a Megrendelő elvárásait. A „márkafüggetlenség” teszi lehetővé, hogy esetenként „gyártmány-mix” csomagot is ajánlhassunk a minden tekintetben egymáshoz illeszthető, de eltérő eredetű termékekből, ami a célszerűség mellett megtakarítást is eredményezhet.

Azt ajánljuk, hogy használja ki a „gyári katalógus áron” történő vásárlás előnyét, amit a gyártókkal kötött szerződéseink révén nyújtani tudunk Önöknek!

Egyéb belsőépítészeti anyagok és technológiák (padlóburkolat, álmennyezet, világítás, szerelt fal, szalagfüggöny, reluxa, redőny, stb.) felhasználásával, valamint alvállalkozók bevonásával vállalkozunk a teljes iroda ki- és átalakítási munkáinak elvégzésére is.

Kiegészítő szolgáltatások és eszközök forgalmazása és beépítése:

 • iskolai, oktatótermi, konyha, egészségügyi és laboratóriumi bútorok;
 • öltöző szekrények, fémszekrények, higiéniás eszközök;
 • árnyékolás (szalagfüggöny, redőny, reluxa, plissee függöny); hővédő PVC függönyök
 • klimatizálás, szellőztetés; SUNTHERM sugárzó fűtés;
 • „toló- és szerelhető falak”, üveg (bemutató vitrinek);
 • szennyfogó zónák („lábtörlők”)
 • irodai kellékek, eszközök, audiovizuális eszközök;
 • állványok, gördülő állványok és polcrendszerek;
 • világítástechnika;
 • padlóburkolás (hideg, meleg);
 • festés, mázolás